Modalitati de plata

Acasa 5 Modalitati de plata

 Gimarserpico.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata prin ordin de plata (OP)

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: „Plătiți prin transfer bancar „. La sfarsitul procesului de comanda se va genera o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar:

Pentru o prelucrare cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea facturii proforme – termen limita de rezervare a produselor comandate.

Datele solicitate clientului pentru emiterea proformei sunt:
Denumire/Nume cumparator:
Nr. Registrul Comertului:
Cod de identificare fiscala:
Sediul:
Banca:
Cont IBAN:

Datele companiei Gimar Serpico , in contul careia se efectueaza plata sunt:

Nume companie: Gimar Serpico SRL
Cod de identificare fiscala: RO2792675
Nr. Registrul Comertului: J40/26154/1992

Conturi disponibile:
BCR PIPERA
Cont: RO72 RNCB 0070 0024 4957 0001

BANCA ROMANEASCA, AG. BANEASA
Cont: RO98 BRMA 0720 0726 5760 0000

Important!

La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta” va rugam sa scrieti numarul comenzii primite pe email sau numarul facturii proforme primate din partea noastra, dupa confirmarea comenzii.
Atentie! Platile efectuate din afara teritoriului Romaniei se fac in lei.

Plata comenzii prin ordin de plata (OP) se va face dupa primirea confirmarii comenzii de catre reprezentantul gimarserpico.ro
Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email comenzi@gimarserpico.ro 

  • Plata ramburs (numerar)

Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport. Plata se face catre agentul care efectueaza livrarea, vezi informatiile despre livrare.

  • La sediul GIMAR SERPICO SRL

Dupa verificarea stocurilor veti primi prin email informatiile cu privire la modalitatea de intrare in posesia marfii. Comanda este achitata integral, in lei, la sediul Gimar Serpico SRL, cu ocazia ridicarii produselor.

La valoarea produselor comandate nu se va adauga nicio taxa de transport.

Suna acum!
Directions