Termeni si conditii

Acasa 5 Termeni si conditii

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, produse, logouri, orice fel de informatii si consituie continutul site-ului “www.gimarserpico.ro”  care  este proprietatea Companiei S.C. GIMAR STINGSERV S.R.L. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie acceptarea condiţiilor urmatoare şi vă obligă la respectarea acestora.

 

1. Continutul Site-ului:

1.1. Informatiile publicate pe acest magazin online sunt informatii de interes general despre GIMAR STINGSERV , produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, cat si alte informatii considerate de GIMAR STINGSERV ca fiind de de interes pentru utilizatori.

1.2. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Pozele produselor din site sunt cu titlu de prezentare.

1.3 GIMAR STINGSERV este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GIMAR STINGSERV prevazute de legislatia in vigoare.

 

2. Limitarea raspunderii S.C. Gimar Stingserv S.R.L.:

2.1. Raspunderea pentru continutul magazinului online.

GIMAR STINGSERV nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe magazinul online, care nu se datoreaza culpei sale.

2.2. Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar GIMAR STINGSERV nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

2.3. Preturile produselor de pe magazinul online sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

2.4. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe mgazinul online cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

2.5. GIMAR STINGSERV isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe magazinul online.

2.6. Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe magazinul online se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

2.7. GIMAR STINGSERV nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor si conditiilor.

2.8. GIMAR STINGSERV nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii magazinului online precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe magazinului online.

Suna acum!
Directions