Modalitati de plata

Acasa 5 Modalitati de plata

Gimarserpico.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata prin ordin de plata (OP)

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: „Plătiți prin transfer bancar „. La sfarsitul procesului de comanda se va genera o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar:

Pentru o prelucrare cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea facturii proforme – termen limita de rezervare a produselor comandate.

Datele solicitate clientului pentru emiterea proformei sunt:
Denumire/Nume cumparator:
Nr. Registrul Comertului:
Cod de identificare fiscala:
Sediul:
Banca:
Cont IBAN:

Datele companiei Gimar Stingserv SRL , in contul careia se efectueaza plata sunt:

Nume companie: Gimar Stingserv SRL
Cod de identificare fiscala: RO15175418
Nr. Registrul Comertului: J40/1347/2003

Conturi disponibile:
ING BANK
Cont: RO25 INGB 0000 9999 1140 3684

RAIFFEISEN BENK
Cont: RO81 RZBR 0000 0600 2422 0223

Important!

La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta” va rugam sa scrieti numarul comenzii primite pe email sau numarul facturii proforme primate din partea noastra, dupa confirmarea comenzii.
Atentie! Platile efectuate din afara teritoriului Romaniei se fac in lei.

Plata comenzii prin ordin de plata (OP) se va face dupa primirea confirmarii comenzii de catre reprezentantul gimarserpico.ro
Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email comenzi@gimarserpico.ro

  • Plata ramburs (numerar)

Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport. Plata se face catre agentul care efectueaza livrarea, vezi informatiile despre livrare.

  • La sediul GIMAR STINGSERV SRL

Dupa verificarea stocurilor veti primi prin email informatiile cu privire la modalitatea de intrare in posesia marfii. Comanda este achitata integral, in lei, la sediul Gimar Stingserv SRL, cu ocazia ridicarii produselor.

La valoarea produselor comandate nu se va adauga nicio taxa de transport.

Suna acum!
Directions