Livrarea si returnarea produselor

Acasa 5 Livrarea produselor

Orice comanda plasata pe www.gimarserpico.ro beneficiaza contra cost de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a impune o limita minima pentru valoarea comenzii.

Durata Livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda; toate comenzile plasate pe site-ul nostru pana in ora 12:00, se vor expedia in aceiasi zi; disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie.

Derularea Comenzii

Lansarea comenzii (telefonic, direct pe site sau pe e-mail) – dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care va fi confirmata inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului, oferita pentru informare chiar in pagina de prezentare a acestuia.

In toate aceste situatii, gimarserpico.ro va depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va cel mai scurt timp posibil.

Preluarea comenzilor – se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare. Confirmarea comenzii – un reprezentant de vanzari gimarserpico.ro, va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.

Livrarea comenzii – produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Modalitati de livrare

gimarserpico.ro va pune la dispozitie urmatoarea metoda de livrare:

  • Prin resurse proprii in Bucuresti si in zonele limitrofe (gratuit pentru comenzi mai mari de 2000 lei)
  • Livrarea prin Fan Courier

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului. Pentru o protectie mai buna a produselor, gimarserpico.ro va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Livrarea prin curier

Livrarea produselor se face si prin intermediul companiei prestatoare de servicii de curierat cu care gimarserpico.ro a incheiat un contract in acest sens si anume Fan Courier Express.

Costuri de Livrare

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor care va fi comunicata odata cu confirmarea comenzii de catre un operator al gimarserpico.ro

Conditiile de expediere sunt urmatoarele:

  1. Taxa de livrare este de 15 RON (fara TVA) pentru plata ramburs (la livrare) + cantitatea de preluat de 0.90 RON/kg (fara TVA); iar pentru livrarea produselor fara plata ramburs, taxa de livrare este de 10 RON  (fara TVA) + cantitatea de preluat de 0.90 RON/kg (fara TVA).
  2. In cazul comenzilor primite inainte de ora 12, coletul va ajunge in urmatoarea zi lucratoare pentru produsele aflate in stoc; in cazul comenzilor primite dupa ora 12, coletul va ajunge in a doua zi lucratoare de la comanda;
  3. Curierul va face livrarea intre orele 9-17 la adresa de livrare mentionata in comanda si confirmata ulterior;
  4. Taxele de livrare sunt trecute pe factura, avand de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Pentru destinatiile care nu se regasesc in Reteaua de distributie nationala, curierul percepe un tarif suplimentar/Km, ce va fi comunicat de catre un agent de vanzari gimarserpico.ro, in momentul facturarii comenzii.

Costul transportului variaza in functie de dimensiunea coletului si este afisat in cosul de cumparaturi si la finalizarea comenzii.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari gimarserpico.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Returnarea produselor:

Consumatorul are obligatia sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Este necesar ca produsul returnat sa fie in ambalajul original, nedeteriorat si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (etichete,instructiuni de utilizare, factura, chitanta, dovada platii etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Costurile privind returnarea produselor sunt suportate de catre client.

In cazul comenzilor returnate, contravaloarea produselor se va restitui clientului, in cont, dupa receptia returului.

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne apelezi la numarul de telefon 0766 523 805/0766 523 807 sau prin email pe adresa office@gimarserpico.ro

Suna acum!
Directions